Uncategorized

A legnagyobb a világon az amerikai cégek,

Az öt gyógyszeripari vállalat közül négy

De a legnagyobb a svájci Novartis, a piaci érték több mint $ 280 milliárd gyógyszergyártók egy nagyon vonzó lehetőség a befektetők számára, a részvények jelentősen megduplázódott értéke az elmúlt öt évben, befektetés gyógyszeripari vállalatok lehet rendkívül nyereséges.

Cuatro de las cinco compañías farmacéuticas

Néhány, a szélesebb világszínvonalhoz tartozó személy egy év alatt három számjegyű értéknövekedést ért el befektetőik számára. Például, a részvények a biofarmakológiai cég sugár Egészség értékelte 420% tavaly. Az Agios Pharmaceuticals részvényei 123 százalékkal emelkedtek az elmúlt 12 hónapban, 322 százalékkal 2014 eleje óta. Mint egy potenciális befektetési inspiráció, mi hozza meg áttekintést az öt legnagyobb gyógyszeripari vállalatok rangsorolt szerint a piaci kapitalizáció 2014-es szám 5 Eli Lilly Eli Lilly piaci értéke körülbelül 80 milliárd dollár.

Az Indianapolisi székhelyű vállalat forgalma 20 milliárd dollár volt 2014-re. Eli Lilly ismert erectilis dysfunctio gyógyszerek Cialis és antidepresszáns Cymbalta. A két termék biztosította a vállalat közel 4 milliárd $ forgalmat 2014-ben, ami közel 20% – át a teljes forgalom. De a legnagyobb forgalmat Alimta tüdőrák gyógyszere okozta. Kevesebb mint 3 milliárdért adták el 2014-ben. Ugyanebben az időszakban Eli Lilly részvényei 22% – kal és 105% – kal növekedtek az elmúlt öt évben. a négy Merck és co.Merck piaci értéke 161 milliárd dollár.

Fejleszti sok gyógyszer csak receptre,

Vakcinák és biológiai gyógyszerek 2014-ben, a bevétele volt 42 milliárd Merck kábítószer első számú Januvia, a második típusú cukorbetegség gyógyszer Januvia hozta a cég csak 6 milliárd $ bevétel 2014-ben.

Desarrolla muchos medicamentos emitidos solo con receta médica,

A Zetia, egy koleszterinszint-csökkentő gyógyszer, több mint 4 milliárdot forgalmaz. Merck részvények nőtt majdnem 63 százalékkal az elmúlt öt évben, 42 százalékkal kezdete óta 2013. A cég székhelye New Jersey bronz tartozik Pfizer székhelye New York-ban, lehet vásárolni Pfizer $ 214 milliárd Pfizer is elindítja a koleszterincsökkentő gyógyszer néven Lipitor.

Az első alkalommal jelent meg a polcokon gyógyszertárak 1996-ban a második a cég antidepresszáns Zoloft, amely forgalmazott 1991-ben vállalati jövedelem elérte a közel $ 50 milliárd 2014-ben, a nyereség $14.5 milliárd. A befektetők, a beszerzési Hospira, amely egy generikus gyártó, különösen érdekes ennek köszönhetően, egy másik növekedése értékesítési és nyereség Pfizer várható a jövőben Pfizer részvények nőtt csak 14 százalékkal tavaly, de emelkedett több mint 109 százalékkal az elmúlt öt évben.