Uncategorized

Különösen, ha ez egy nagyon népszerű paraméter

Második világ Johnson és Johnson

Número mundial dos Johnson y Johnson

Kevesebb, mint 279 milliárd dollár értékkel, ez az óriás számos egészségügyi és egészségügyi terméket kínál a világpiacon, a vállalat eladásainak nagy része a gyógyszeripari részlegtől származik. Ez 32,3 milliárd dollár, vagyis a összesen 43% – a 74,3 milliárd dollár 2014-re. A legfontosabb gyógyszerek közé tartozik a Sovriad és az Olysio, amelyeket krónikus, sárgaság típusú C. gyógyszerek, mint a Tylenol, Motrin vagy a Zyrtec kezelésére használnak.

Az elmúlt 5 évben a Johnson és Johnson részvények 55% – kal nőttek a világ legnagyobb gyógyszeripari vállalata, Novartis. kissé ellentmondásos, hogy a világ öt legnagyobb gyógyszeripari vállalata közül négy amerikai vállalat, de a legnagyobb a svájci Novartis cég, Basel-i székhelyű. Piaci kapitalizáció $ 284,4 milliárd a cég bejelentett bevétele $ 58 milliárd 2014 – ben, a nettó nyereség $ 14,6 milliárd jövedelem részvényenként volt $5.23. Mint Johnson és Johnson, Novartis ellátja a piacot a gyógyszerek széles választékával.

De az egyik egy Glivec nevű rákgyógyszer.

Pero uno es un medicamento contra el cáncer llamado Glivec

4,7 milliárd dolláros forgalmat biztosított a vállalatnak. Más termékek, Gilenya, Lucentis és Diovan, hozta Novartis $ 2,4 milliárd eladások minden. A vállalat részvényei 22 százalékkal emelkedtek 2014-ben, de az elmúlt öt évben megduplázódott az értékük. A Cseh Köztársaság gyógyszerpiaca 4% – kal nőtt az előző évhez képest 2016-ban értékben. Ez elegendő a termelők számára, vagy nem elég egy olyan dinamika, amelyhez Közép-Európában már évek óta mindenki hozzászokott.

A központ számára fontos, hogy a növekedés maradt, a helyi képviselőjével, vagy jobb, vagy ugyanazt a növekedési görbe, mint a releváns piaci verseny, valamint boldogulni a piaci portfólió mix, mint az alapvető vágyait. Ez nem mindig könnyű, mert szabályozóink a termékek piacán más véleményen lehetnek.

Vapu összeg és fizetési feltételek az első szempont lehet A teljes értékesítési volumen az egyes vállalatok a Cseh Köztársaságban a teljes piaci méret 2016 volt 68,4 milliárd kronor. A top 10 vállalat 29,7 milliárd dollárt, vagyis 43,4% – ot adott el. A top 20 vállalat értékesítési volumene 43,6 milliárd volt, ami a piac 63,7% – át tette ki.

Egy érdekes szám ebben az összefüggésben, hogy a vállalatok

 Una cifra interesante en este contexto es que las empresas

A Cseh Köztársaságban 2016-ban értékesített 313 volt, ha megnézzük az egyes vállalatok rangsorát, nem volt jelentős változás 2015-höz képest. Servier visszatért a top ten Takedába és a Top 20-ba. A generikus vállalatoknak három képviselőjük van a top 20-ban egy másik érdekes paraméter az éves növekedés és fejlődés. A top 20 cég fele gyorsabban nőtt, mint a piac az elmúlt évben, míg egynegyedük 2016-ban esett vissza.

A Norameda – nak volt a legnagyobb éves 270-re emelkedése 2016-ban az éves forgalom alapján, értéke 381% volt. A top 20-ban lévő vállalatok hosszú távú piaci részesedésük stabil, a növekedés vagy csökkenés akár fél százalékpontot is megér. A cég a legnagyobb piaci részesedéssel hagyományosan Sanofi Aventis, ahol a hatása a Zentiva megszerzése még mindig észrevehető.